#09 – Seaman’s Book

In deze aflevering praten Coco en Anna met Jan Foeke, hij is zeeman, een echte. Jan vaart als kapitein/schipper voor alle grote namen over de hele wereld via Atlas Professionals. Hij vertelt over hoe mooi het zeemansleven is, welke lessen mensen daaruit zouden kunnen leren, wat hij zoal meemaakt en hoe dit te combineren is met het thuisfront. 

Verder zijn de dames terug van vakantie en gaan ze nu vol gas vooruit naar Offshore Energy en het Career event op 26 en 27 oktober in RAI Amsterdam! Waar heel veel te doen is, naast netwerken en de beursvloer kun je als bezoeker talkshows bij wonen, worden er Energy Talks gegeven en kun je de eerste vliegende waterstofboot ‘Hydro Motion’ bewonderen die gebouwd is door het TU Delft Solar Boat Team waarmee zij dit jaar naar Monaco zijn geweest. Koop je ticket (voor studenten is er een gereduceerd tarief:)) op registration.navingocareer.com

En een mooie vacature, ook voor een kapitein, maar dan voor op de snelle Waterbus in Antwerpen voor Blue Amigo. 

View on Spotify.

Jan Foeke

“Mijn jaar van oogsten is 27 april 1973. Ben gerijpt in het dorpje Wommels in het toenmalige Henaderadeel. Ik woon nu al weer een tijdje in Hidaard, waar wij elke dag mogen genieten van een vrij uitzicht op de landerijen.”

Jan Foeke vaart al heel wat jaartjes voor Atlas Professionals de hele wereld over.