1, 2 miljoen voor reisagent in maritieme- en offshore markt

De online reisagent C Teleport gericht op de maritieme- en offshore markt heeft een investering van 1,2 miljoen euro ontvangen van het Mainport Innovation Fund II. C Teleport maakt het boeken van vliegtickets voor maritiem en offshore personeel simpel en snel. Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie kan een ticket met een druk op de knop geboekt of gewijzigd worden zonder gebruik van een reisagent.

Het bedrijf gebruikt de investering voor productontwikkeling, realisatie van een wereldwijd vluchtaanbod en de stap naar de zakelijke reismarkt.

Tijdsbesparing

Maritieme en offshorebedrijven boeken speciale flexibele vliegtickets voor hun bemanning die vaak gewijzigd moeten worden. Het wijzigen van vliegtickets gebeurt handmatig door reisagenten en kost tijd.  De software van C Teleport neemt deze taak uit handen en bespaart veel tijd.

Koppeling met planningssysteem

Naast het boeken en wijzigen van de vliegtickets kan C Teleport ook aan de planningssystemen voor het personeel gekoppeld worden. Dat scheelt veel tijd aan het invoeren van persoons- en reisgegevens. Ook de financiële informatie over de reizen worden weergegeven in een budgetsysteem.

Op dit moment verzorgt C Teleport voor tientallen maritieme klanten hun wereldwijde reisbehoefte, en deze aantallen groeien snel.