10de editie jobbeurs Kanaalzone Gent-Terneuzen

  • binnenland

Op zaterdag 5 maart wordt voor de 10de keer de jobbeurs voor de Kanaalzone Gent-Terneuzen georganiseerd in het VDAB-opleidingscentrum in de Mai Zetterlingstraat. Drieëntwintig bedrijven met 500 vacatures nemen deel aan de carrièrebeurs. De beurs is een initiatief van Voka-Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen/VeGHO, het Havenbedrijf Gent en VDAB.

De beurs opent haar deuren op 5 maart van 09.00 uur tot 16.00 uur en biedt werkzoekenden de mogelijkheid om HR-managers en recruiters van bedrijven uit de Kanaalzone Gent-Terneuzen te ontmoeten. De aangeboden vacatures verschillen qua functie, maar ook qua opleidingsniveau. De nadruk van de beurs ligt voornamelijk op technische en logistieke profielen, maar er zijn ook vacatures binnen de productieomgeving of in ondersteunende diensten (boekhouding, HR, commerciële diensten).

Naast bedrijven vinden bezoekers ook informatie over de haven en haar bereikbaarheid, de diverse opleidingen, kunnen zij hun CV’s laten checken en is de vrachtwagensimulator van de VDAB aanwezig.

De deelnemende bedrijven aan dit evenement zijn: ArcelorMittal Gent, StoraEnso Langerbrugge, KatoenNatie, Total, DAB Vloot, DSV Solutions, G4S, Distrilog Group, Eastman, Shanks, Adecco, Forum Jobs, Ago Jobs & HR, De Spoorwegen, Alco Bio Fuel, Volvo Truck Group, Havenbedrijf Gent, Talentservice, Cargill, Syndus Group, Grensinfopunt, Eures Scheldemond, WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen & VDAB.

Meer… Jobbeurs Kanaalzone Gent-Terneuzen

 

 

 

 

 

Related news

List of related news articles