10e RTM Port Party op 7 september

Passie voor de Rotterdamse haven. Dat is wat de gasten van de RTM Port Party verbindt. Op vrijdag 7 september 2018 is de 10e editie van dit feest ‘van en voor de haven’ in de Cruiseterminal Rotterdam. De organisatie kijkt met gepaste trots terug op de ontwikkeling die het feest het afgelopen decennium doormaakte, waaronder de verdubbeling van het aantal bezoekers naar ruim 1.500 havenfans.

De eerste Port Party was in september 2011 met zo’n 800 bezoekers. Het idee was om eenmalig een mooi feest neer te zetten. Het initiatief is van Jong Havenvereniging, maar alle ‘havenfans’ zijn van harte uitgenodigd. Al tijdens het eerste feest was duidelijk dat er een vervolg zou komen.

Sponsorlounge
Sponsors kunnen rekenen op een high class sponsorlounge, waar met 300+ mensen kan worden genetwerkt. Volgens de organisatie is er behoefte aan een evenement als de RTM Port Party, waar mensen elkaar ontmoeten op een informele manier en waar bedrijven hun relaties voor willen uitnodigen.

Jong Havenvereniging
Jong Havenvereniging is in het voorjaar van 2008 opgericht als zakelijk netwerk voor haven-, maritieme en logistieke young professionals in en om de Rotterdamse haven. Met zo’n 600 leden en even zoveel verschillende werkgevers biedt Jong Havenvereniging toegang tot het jonge Rotterdamse havennetwerk. Kijk voor meer informatie op www.jonghavenvereniging.nl.