12 kandidaten maken kans om YMR te worden

Twaalf kandidaten hebben zich aangemeld om kans te maken om 1 van de Young Maritime Representatives te worden het komende studiejaar. Op 23 juni moeten de kandidaten zichzelf presenteren aan het NML PR & Communicatie Expertpanel d.m.v. een social media opdracht. Dit is het 4e jaar dat de YMR’s benoemd worden. De YMR’s zijn het boegbeeld van de Nederlandse maritieme sector en hebben als doel om jongeren te interesseren voor een opleiding en baan binnen de maritieme wereld.

De gekozen YMR’s krijgen komend jaar de taak om de maritieme sector op een aansprekende en energieke manier te vertegenwoordigen tijdens evenementen en via de jongerenwebsite en Facebookpagina van NML. De komende weken stellen de nieuwe kandidaten zich voor op www.maritimebyholland.nl.

De huidige YMR’s Bart van Kessel (HBO Maritiem Officier), Sophie ten Zeldam (Luitenant ter zee, Koninklijke Marine) en Dominique Smit (Bachelor Maritieme Techniek TU Delft) geven op de Wereldhavendagen in september 2016 het stokje over aan de nieuwe jongerenambassadeurs.