15e editie Maritime Industry

De vakbeurs Maritime Industry wordt voor de 15e keer georganiseerd op 7, 8 en 9 mei volgende week. De beurs voor de binnenvaart en aan de binnenvaart gelieerde branches is te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem.

Speciaal voor deze jubileumeditie zijn er nieuwe onderdelen te zien op de beursvloer: een jubileumzone, een Spare Part Deck, het Project of the Future, een kennistheater waar actuele thema’s worden behandelend en zogeheten ‘Wayfinders’ voor bezoekers. En vanwege het jubileum kunnen bezoekers een weekendje weg winnen.

Spare Part Deck en Project of the Future

Maritime Industry is het bruisende netwerk- en kennismoment voor de Nederlandse binnenvaart. Er voor het eerst een Spare Part Deck, een marktplaats voor gebruikte en gereviseerde onderdeel. Ook is er een Project of the Future waar studenten van het Da Vinci College uit Dordrecht werken aan een binnenvaart-opdracht.

Actueel seminarprogramma voor binnenvaart

Er is dit jaar een kennistheater op Maritime Industry waar professionals actuele thema’s in de binnenvaart behandelen. De droogte en het integraal rivierenmanagement, vergroening en emissie-eisen, technische regelgeving, logistieke kansen, digitalisering; het komt allemaal aan bod.