20% Premieverlaging Scheepsrecht rechtsbijstand voor EOC leden

binnenvaartFoto

Goed nieuws voor de leden met een rechtsbijstandsverzekering Scheepsrecht Beroepsmatige Vaart en Particulier bij EOC (efm Oranje combinatie). De Scheepsrecht premie is vanaf 1 juli met 20% verlaagd. Dit is het eerste tastbare voordeel van de fusie tussen efm en oranje verzekeringen.

Schaalvoordelen en onderlinge karakter
Nu de basis is gelegd, gaat EOC onderlinge schepenverzekering u.a. samen met de leden bouwen aan een “voortvarend verzekerde” toekomst. De afgelopen periode heeft geleerd dat de fusie tot EOC veel schaalvoordelen heeft opgeleverd. Een voorbeeld hiervan is de forse premieverlaging van 20% voor Scheepsrecht Beroepsmatige Vaart en Scheepsrecht Particulier. Het voordeel van EOC is dat zij als onderlinge geen winst hoeven te maken en deze voordelen rechtstreeks ten goede komen aan de leden en verzekerden.

Rechtsbijstand wordt steeds belangrijker
De medewerkers van EOC merken dagelijks dat een goede rechtsbijstandsverzekering zeer belangrijk is. Dit wordt de komende jaren alleen maar meer! De claimcultuur neemt toe en rechtssystemen zijn ingewikkelder geworden. Bij de exploitatie van een schip ziet EOC in de praktijk diverse conflicten ontstaan. De kracht van Scheepsrecht is de klant vooraf met advies bij te staan. Dit voorkomt vaak dure juridische procedures. Ontstaat er wel een juridische procedure dan is het goed te weten dat er een persoonlijk betrokken jurist met scheepvaartkennis naast u staat.

Scheepsrecht
Scheepsrecht is een gezamenlijk product van de Noord Nederlandsche P&I club (NNPC) en EOC onderlinge schepenverzekering. Met Scheepsrecht kan men rekenen op rechtsbijstand speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart. Wilt u meer informatie dan kunt u kijken op www.scheepsrecht.nl of bellen met de afdeling Advies & Verkoop bij EOC via 088-6699535 of mailen naar [email protected]