Aandeelhouders Argos bereiken overeenstemming

Rotterdams oliebedrijf verder met Reggeborgh en Atlas Invest

De drie aandeelhouders van Argos Group hebben overeenstemming bereikt over de overname van het aandelenpakket van oprichter en oud CEO Peter Goedvolk. Argos komt hiermee volledig in handen van Reggeborgh en Atlas Invest.

De onderhandelingen over deze aandelentransactie werden sinds het vertrek van Goedvolk in mei 2013 gevoerd. Betrokkenen tonen zich verheugd met het bereikte resultaat. Argos-oprichter Peter Goedvolk: “Er heeft tussen ons als aandeelhouders een constructief overleg plaats gevonden met een voor alle partijen acceptabele uitkomst. We gaan nu ieder ons eigen weg, ik heb alle vertrouwen in de toekomst van Argos en in mijn eigen toekomst waarin ‘ondernemen’ wederom centraal zal staan.”

Ook de in oktober 2013 nieuw aangetreden CEO, Giuliano Franzi, toonde zich tevreden met de uitkomst van de gesprekken: “Het is voor onze onderneming een goede zaak dat deze deal tot stand gekomen is. Hiermee benadrukken beide aandeelhouders dat zij de voorgenomen strategie van Argos volledig ondersteunen”.

Meer…  Argos