Activiteiten tijdens Maritime Week

Van 2 tot 6 november is het zo ver: Maritime Week. Een week vol activiteiten op het maritieme gebied die geschikt zijn voor een breed publiek. De week wordt gevuld met de beurs Europort.

Tijdens de beurs Europort worden zes verschillende Europort Masterclasses georganiseerd. Elke sessie gaat over een actueel maritiem onderwerp waarbij toonaangevende professionals hun kennis en expertise met u delen. In slechts drie uur maakt u kennis met de nieuwste technologieën en innovaties, krijgt u een beeld bij toekomstige ontwikkelingen en heeft u gelegenheid te netwerken met experts uit de sector.

Ook dit jaar staat de week in het teken van kennisdeling, zelf beleven én ervaren wat de opleidings- en carrièremogelijkheden binnen de maritieme sector zijn. De activiteiten zijn bedoeld voor jongeren, maritieme bedrijven, politiek en het grote publiek.

Activiteiten die in deze week plaatsvinden:

  1. Dinsdag 3 november: Leadership through design
  2. Woensdag 4 november: Leadership through technology
  3. Donderdag 5 november: Leadership through efficiency
  4. Vrijdag 6 november: Leadership through people

De Maritime Week laat aan een breed publiek en de pers zien hoe interessant de sector is, en dat de maritieme sector een aantrekkelijk carrière perspectief biedt. Het laat de volledige breedte van de totale sector zien door betrokkenheid vanuit de verschillende deelsectoren door diverse activiteiten en evenementen. Daarnaast is het voor bevorderen van ‘interne kennisdeling’ door het organiseren van evenementen voor de ‘eigen’ sector binnen de door NML gevoerde beleidsthema’s: innovatie, human capital en trade. De Young Maritime Representatives zullen zowel op maandagavond als op dinsdag betrokken zijn bij de opening van Europort

Meer.. Europort Masterclasses