Aftellen naar het Maritime & Offshore Career Event 2017

Het aftellen naar het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) 2017 is begonnen. Op 19 april staat het WTC Rotterdam weer compleet in het teken van carrièremogelijkheden binnen de maritieme, offshore en energie sector. Ruim 100 bedrijven uit de gehele cluster staan klaar om in gesprek te gaan met ambitieuze studenten, starters en doorgewinterde professionals. Bovendien biedt de organisatie bezoekers dit jaar een uitgebreid inhoudelijk programma. Toegang en tot het event is gratis.

Doe mee aan Case Studies van IHC, Atlas, Oceanco, iPS en Heerema
Parallel aan de beursvloer ontmoeten bezoekers en bedrijven elkaar dit jaar ook op andere manieren. Tijdens de Case Studies van Royal IHC, Atlas Professionals, Oceanco, iPS Poweful People en Heerema Marine Contractors worden bezoekers uitgedaagd om twee uur lang met een actueel of fictief probleem aan de slag te gaan. De bezoeker kan laten zien wat hij of zij in huis heeft en de bedrijven kunnen laten zien wat zij als werkgever te bieden hebben.

Gecertificeerde trainingen volgen 
Bezoekers kunnen tegen een gereduceerd tarief gecertificeerde trainingen volgen aangeboden door DNV GL en Netherlands Maritime Technology.

Live Talkshows over carrièrekansen op Community Square
Dit jaar op MOCE: Community Square: ‘Dé plek voor een leuk gesprek’. Tijdens ON AIR talkshows wordt met een panel van professionals van onder andere TNO, Nogepa en Our Oceans Challenge gediscussieerd met bezoekers over trends in de sector en economie die van invloed kunnen zijn op carrièrekansen. Onder begeleiding van moderator Talitha Mussee, onder andere bekend van De Energieboot, worden verschillende kwesties behandeld. Welke kansen en bedreigingen kun je verwachten van energietransitie? Wat betekent onbemand varen voor de werkgelegenheid? En welke kansen liggen er op de Noordzee? Tevens wordt het startsein gegeven voor de zoektocht naar de nieuwe Young Maritime Representatives en wordt de kennis van bezoekers getest tijdens de quiz ‘Dit was het MaritiemNieuws.nl’.

Vooraf registeren voor MOCE2017 kan via www.MOCE.biz
Naast een groot aantal bedrijven die op zoek zijn naar potentiële werknemers, heeft MOCE alle bezoekers dit jaar dus nog veel meer te bieden. Dit maakt het event niet alleen interessant voor werkzoekenden, maar ook voor de professional die meer kennis wil op doen en op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in de industrie.

Kijk voor meer informatie over de aanwezige bedrijven, Case Studies en het overige programma ook op www.MOCE.biz.