Aftrap Wereldhavendagen 2019

De Wereldhavendagen die op 6, 7 en 8 september 2019 worden gehouden in Rotterdam zijn officieel afgetrapt met dit jaar ´MariTeam´als thema.
Het jaarlijkse evenement wordt voor de 42e keer georganiseerd.

Wereldhavendagen 2018. Foto, Anne Reitsma.
Wereldhavendagen 2018. Foto, Anne Reitsma.

Thema ‘MariTeam’

Het thema van Wereldhavendagen 2019 is ‘MariTeam’. Hiermee vraagt de haven aandacht voor alle 180.000 teamspelers die dagelijks keihard werken aan het succes van de Rotterdamse haven. Denk daar teamwork met afnemers en verladers in binnen- en buitenland, met internationale havens, met universiteiten, bedrijven, overheden én met bewoners van Rotterdam nog eens bij. Een fantastisch staaltje teamwork toch?

Nieuw dit jaar

Nieuw dit jaar is ‘Match’ Career Event’, op vrijdag 6 september in LantarenVenster. Dit is een evenement voor studenten en young professionals om kennis op te doen over de arbeidsmarkt en mogelijke toekomstige bedrijven te ontmoeten.

Programma en kaartverkoop

Het volledige programma wordt op 12 juli bekend gemaakt. En op 26 augustus gaat de kaartverkoop voor de excursies en rondleidingen van start.

This embedded content is only visible after accepting cookies.

Over de Wereldhavendagen
De Wereldhavendagen is gratis te bezoeken en vindt plaats in het gebied rond beide oevers van de Erasmusbrug. Naast de vele activiteiten op de kades van de Wilhelminapier tot aan de Rijnhaven en van het Willemsplein tot aan de Parkkade, kunnen bezoekers vrijwel de hele dag van demonstraties op het water genieten.