Navingo Career Event - 26 & 27 oktober 2021 detail page

Navingo Career Event - 26 & 27 oktober 2021
  • Date:
    October 26th 2021 until October 27th 2021
  • City:
    Amsterdam, Netherlands

Event location

  • Amsterdam RAI
  • Europaplein 24, Amsterdam, 1078 GZ
  • Netherlands

Dé plek om jouw nieuwe werkgever te ontmoeten!

Op 26 en 27 oktober vind de vijftiende editie van het Navingo Career Event (NCE) plaats. Tijdens dit evenement maak jij kennis met werkgevers uit de maritieme, offshore en energiesector. Het tweedaagse evenement vind plaats in RAI Amsterdam.

De Energietransitie

De energietransitie is in volle gang! Daar wil jij toch ook onderdeel van uitmaken? Laat je inspireren door de aanwezige bedrijven. Bekijk en beleef de nieuwste innovaties én vind jouw droombaan.

De editie van dit jaar is misschien wel het meest uniek tot nu toe. Dit jaar deelt het Navingo Career Event de beursvloer met Europa’s meest toonaangevende Offshore evenement: Offshore Energy Exhibition and Conference. Het evenement vindt plaats in RAI, Amsterdam op 26 en 27 oktober.

Bedrijven

Bedrijven in de maritieme, offshore en energie sector zijn op zoek naar jou! Bezoek tijdens het evenement de stands van verschillende bedrijven, bekijk hun showcases en kom meer te weten over de bedrijfscultuur, innovatieve projecten en spreek met medewerkers.

Het Navingo Career Event zijn twee dagen die in het teken staan van het contact leggen tussen de werknemer en werkgever. Laat je inspireren op de beursvloer en vind de baan die bij jou past!

Related events

List of related events