Alewijnse service contract voor Van Oord Schepen

  • offshore energie

Systeem integrator Alewijnse Marine Systems en internationale waterbouwer Van Oord hebben een langlopend service level agreement gesloten voor de Nexus en HAM601, twee kabelleggers uit de vloot van Van Oord. Het contract is gestart op 1 september 2015 en duurt drie jaar.

Van Oord en Alewijnse starten een partnerschap op het gebied van elektrotechnisch beheer, waarbij Alewijnse Marine Rotterdam het eerste aanspreekpunt wordt voor materiaal, advies en het leveren van personeel voor storingen of projecten. Er is voor Alewijnse gekozen, omdat de kabelleggers bij de nieuwbouw door Alewijnse elektrotechnisch zijn geïnstalleerd. Jaap de Jong, Directeur Ship Management bij Van Oord: “Met dit strategisch partnerschap optimaliseren we onze supply chain en zal deze zorgen voor operationele verbeteringen en kostenbesparingen in onze vlootbeheer.” Met de opdracht voor Van Oord herbevestigt Alewijnse zijn positie in de maritieme markt voor service, onderhoud en inspecties. Het bedrijf bewijst opnieuw dat het uitgebreide vaardigheden en capaciteiten heeft voor correctief onderhoud en kan bijdragen aan de wensen van onze klant.

Ben Bonte, directeur Alewijnse Marine Rotterdam: “Het aankomende jaar kunnen we bewijzen dat we in staat zijn deze service level agreement naar tevredenheid uit te voeren. We kijken uit naar een verdere samenwerking met Van Oord in de toekomst.”

Meer… Alewijnse  & Van Oord 

Related news

List of related news articles