APM Terminals Rotterdam behaald nieuw record

  • binnenland

APM Terminals Rotterdam  heeft een fantastisch kadeoverslag record behaald. Dit keer extra bijzonder want APMTR is de 40 moves per uur gepasseerd. Een ware mijlpaal voor de organisatie en de containerindustrie in Rotterdam

Op de G6 service AX4 ‘’Leto’’, heeft APMTR vorige week een fantastisch nieuw record behaald met een gemiddeld van maar liefst 41,6 GMPH. Het vorige record stond op 39,9 GMPH. De Leto meerde op 17-9-2015 om 15:25 aan en vertrok dezelfde dag om 23:40 uur.

Met dit record kan APMTR zichzelf meten met de top van de wereld. Internationaal staan 40-plus container terminals bekend als de top-benchmark. Managing Director, Pieter Hartog: “Onze organisatie is koploper in Europa en staat ook internationaal bekend voor haar snelle en goede service. Met deze prestatie zijn we een belangrijke optie voor de rederijen met grote volumes, bewezen snelheid is ons sterke punt”.

Deze week ontvangt APMTR in Hamburg de Award voor snelste terminal in Europa. Dit is de vierde keer op rij dat APMTR deze award in ontvangst mag nemen.

Meer… APM Terminals Rotterdam 

 

Related news

List of related news articles