APM Terminals Rotterdam weer nummer 1 Terminal

  • buitenland

Afgelopen vrijdag is APM Terminals Rotterdam, gevestigd op de eerste Maasvlakte,  door het onafhankelijke Journal of Commerce (JOC) wederom uitgeroepen tot nummer 1 terminal in Europa in productiviteit.

Met een gemiddelde van 101 kademoves per uur staat APM Terminals Rotterdam samen met een terminal in Bremerhaven op de eerste plek. Met deze performance is APM Terminals Rotterdam op dit moment 16e van de wereld.

Dit is maar liefst de vierde keer op rij dat het JOC APM Terminals Rotterdam uitroept tot de beste terminal van Europa in hun halfjaarijkse analyse van kadeproductiviteit. De eerste keer dat zij tot nummer 1 werden uitgeroepen, In 2012, stond APM Terminals Rotterdam met 92 kademoves per uur op de eerste plek. Nu, 3 jaar later, hebben zij dit weten te realiseren met een gemiddelde van 101 kademoves per uur.

Het afgelopen jaar heeft APM Terminals Rotterdam een transitie doorgemaakt, en hebben zij zo’n 300 collega’s zien vertrekken naar APM Terminals Maasvlakte II. Daarnaast heeft APM Terminals Rotterdam ook weer een grote groep mensen aangenomen. Dat zij toch weer op de eerste plaats staan, bewijst dat zowel de transitie van personeel als opleidingen voor nieuw personeel, goed verlopen zijn. Een fantastische prestatie!

Meer… APM Terminals

Related news

List of related news articles