Banksman Offshore NOGEPA 1.9A/B trainingen in Den Helder

  • binnenland

SOMA Bedrijfsopleidingen en DHTC gaan samenwerken. Op 4 december jl. is het contract tussen SOMA Bedrijfsopleidingen en DHTC getekend. Door deze samenwerking is het nu mogelijk om in Den Helder ook de trainingen Banksman Offshore NOGEPA 1.9A/B te organiseren. Dit vindt uiteraard plaats volgens de gebruikelijke hoge kwaliteitsnormen van SOMA Bedrijfsopleidingen en DHTC.

DHTC Oefenplatform Haven Den Helder

 Foto: DHTC Oefenplatform Haven Den Helder

Het opleiden van medewerkers in de maritieme en offshore sector is voor beide partijen bekend terrein. DHTC is een internationale aanbieder van veiligheidsopleidingen voor de offshore (olie & gas industrie), scheepvaart, offshore wind industrie en hieraan gerelateerde bedrijven. SOMA Bedrijfsopleidingen biedt een breed programma van trainingen voor de maritieme en offshore sector. Deze worden onder meer gegeven in de vorm van trainingen voor het bedienen van alle soorten hijskranen aan de medewerkers die betrokken zijn bij hijswerkzaamheden voor het aanslaan en begeleiden van de lasten.

Het contract tussen de opleiders is woensdagochtend bij SOMA Bedrijfsopleidingen te Harderwijk getekend door managing director Manuela van Luijk van DHTC BV en directeur Koen Stephan van SOMA Bedrijfsopleidingen.

Meer… SOMA Bedrijfsopleidingen en DHTC

Related news

List of related news articles