Bart Heijermans nieuw lid van RvB voor Offshore Energy divisie van Boskalis

Boskalis maakt vandaag bekend dat de heer Bart Heijermans (51) wordt voorgedragen als nieuw lid van de Raad van Bestuur met de eindverantwoordelijkheid voor de Offshore Energy divisie per 1 september 2018. Zijn benoeming is geagendeerd voor een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 15 augustus.

Heijermans heeft een ruime ervaring en goede staat van dienst in de offshore industrie. Recentelijk was hij CEO en Board Member van de subsea dienstverlener DeepOcean. Daarvoor heeft hij uiteenlopende leidinggevende functies vervuld bij onder meer Helix Energy Solutions en Shell.

Peter Berdowski, CEO Boskalis: “Wij zijn verheugd over de komst van Bart bij de offshore energy divisie. Zoals bekend zien wij grote groeikansen voor Boskalis in de offshore. Om daarop in te spelen, investeren wij volop in onze offshore energy activiteiten getuige ook onze recente investeringen in diving support- en kraanschepen, alsmede de overname van het Engelse surveybedrijf Gardline. Met een uitstekende staat van dienst in de offshore kan Bart een belangrijke trekkersrol bij de verdere uitbouw vervullen. Ik wens hem hierbij veel succes.”

De heer Heijermans heeft civiele techniek aan de Technische Universiteit Delft gestudeerd.