BBS Watersport naar toplocatie Harderhaven, Zeewolde

Ruimtegebrek en de wens om meer service te kunnen bieden aan watersporters was de drijfveer voor het, inmiddels ruim 10 jaar succesvolle, bedrijf BBS Watersport om uit te zien naar een optimale locatie.
Deze werd gevonden in de Harderhaven in Zeewolde, net buiten Harderwijk.

Onlangs is het bedrijf verhuisd van de voormalige locatie in Ermelo/Harderwijk naar de nieuwe en ruime vestiging, direct gelegen op het terrein van de Harder Jachthaven. Niet alleen is er nu een ruime showroom voor de verkoop van sloepen, console- en sportboten, maar ook een onderhoud en reparatie faciliteit voor o.a. buitenboord motoren aanwezig. Tevens is er een watersportshop, met diverse en aantrekkelijk geprijsde gebruiks- en onderhouds artikelen ingericht. De producten kunnen ook gemakkelijk via de eigen webwinkel worden besteld.

De nieuwe vestiging heeft als bijkomend voordeel dat men, via de eigen BBS Watersport aanlegplaats, direct toegang heeft tot het bedrijf. Hierdoor is het nu mogelijk om de watersporter sneller met, bijvoorbeeld, eventuele (buiten)boord motor problemen te helpen. Buiten het vaarseizoen is er een overdekte winterstalling voor boten. Ophalen, uit het water halen,winterklaar maken,reparaties en anti-fouling behandeling kan door het bedrijf worden verzorgd.

Het leverings programma omvat vis-, console en sportboten van de merken Aquamar*, Style* en Topcraft*, alsmede sloepen van de bekende merken Oud Huijzer* en Clever*.Verder levert BBS Watersport, Riba* en Pega* boottrailers. Yamaha* en Mercury* buitenboordmotoren completeren het assortiment.

Bron: BBS Watersport , 02-06-2009;