Bo Budé, project manager bij Stork Technical Services, wint nationale Young Professional of the Year verkiezing 2011 in de categorie managers

Bo Budé heeft op 26 mei 2011 de nationale Young Professional of the Year 2011 verkiezing gewonnen in de categorie managers. Bo is management trainee bij Stork Technical Services en vervult op dit moment de functie van projectmanager voor de Product Line On-Site Machining and Bolting Services. Bo wint naast de titel ‘Young Professional of the Year’ in de categorie manager een coaching traject.

De jury was van mening dat Bo de titel van Young Professional of the Year van alle managers mag dragen. Zij toont zich als manager duidelijk succesvol en is in staat om haar team te motiveren en te ondersteunen. Uit haar ideeën blijkt ook dat ze verder gaat dan managen en actief leert van anderen, ook buiten haar eigen werkgebied. Ze weet haar verbetervoorstellen met veel overtuiging te presenteren, waardoor haar werkgever hier actief opvolging aan geeft. Volgens de jury is dit meer dan je van een manager verwacht, en dat is dan ook precies waarom Bo de Young Professional van 2011 is in de categorie managers.

Het thema van de verkiezing van dit jaar was ‘Mind the Gap’. Op basis van dit thema moesten de deelnemers zich presenteren en een case voorbereiden. Alle deelnemers werden beoordeeld op een aantal criteria. Zo moet een Young Professional in 2011 lef hebben, kunnen reflecteren, het nut zien van groepsdynamica, verantwoordelijkheid nemen en zijn of haar visie over kunnen brengen.

De Young Professional of the Year verkiezing is een jaarlijks terugkomend evenement en wordt georganiseerd door de ICA (Intercompany Association). Alle bedrijven met hun eigen bedrijfsjongerenvereniging die zijn aangesloten bij het ICA kunnen hieraan meedoen om op die manier hun bedrijf letterlijk een gezicht te geven.

Over Stork Technical Services
Stork Technical Services is een internationale speler op het gebied van op kennis gebaseerd Asset Integrity Management voor de chemische, olie & gas- en energie-industrieën. Van concept tot en met uitvoering, Stork Technical Services helpt haar klanten bij het verlagen van de risico’s, het garanderen van veiligheid en het verbeteren van de milieuprestaties. We leveren innovatieve oplossingen en integreren ‘thinking and doing’ op het gebied van Asset Integrity, advies, onderhoudsconcepten, reparatie, renovatie, nieuwe constructies, relocations, dienstverlening en andere daaraan gerelateerde complexe projecten.

Bron: Stork, 30-05-2011;