Boskalis update inkoopprogramma eigen aandelen

BoskalisVlag

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) heeft in de periode van 6 oktober tot en met 10 oktober 142.682 van haar eigen gewone aandelen teruggekocht voor een totaalbedrag van EUR 5,86 miljoen met een gemiddelde aankoopprijs van EUR 41,0832 per aandeel.

De terugkoop vond plaats binnen het kader van het op 14 augustus jl. aangekondigde inkoopprogramma eigen aandelen. Boskalis heeft de intentie om in de komende twee en een half jaar, onder voorbehoud van de resultaatontwikkeling en gewenste balansverhoudingen, tot een maximum van 10 miljoen eigen aandelen terug te kopen. Tot op heden zijn in het kader van dit programma in totaal 293.182 aandelen ingekocht voor een totaalbedrag van EUR 12,12 miljoen.

Mits er in de voorafgaande week gewone aandelen zijn ingekocht, publiceert Boskalis gedurende het aandelen-inkoopprogramma elke maandag een persbericht met een update over de voortgang in de afgelopen week. Geïnteresseerden kunnen zich via [email protected] abonneren op deze persberichten. Afzonderlijke persberichten zijn eveneens via dit e-mailadres op aanvraag beschikbaar.

Klik hier voor een volledig overzicht waarin alle wekelijkse updates zijn verwerkt.

Related news

List of related news articles