Broekman Logistics neemt DMI in Rotterdam over

Broekman Logistics heeft Distribution Masters International b.v. (DMI) overgenomen inclusief personeel. 

DMI is een logistieke dienstverlener sinds 1983 en biedt net als Broekman Logistics one-stop-shop oplossingen voor klanten in de chemische industrie. “Deze overname is goed nieuws voor alle betrokkenen”, zegt Raymond Riemen, CEO. “In de eerste plaats voor onze klanten, die wij vanaf nu nog beter kunnen bedienen met de uitbreiding van onze warehousing oppervlakte met 10.000m2. Waardoor we onze marktleiderspositie met 260.000 M2 in de Benelux weer verder hebben versterkt.”

CEO van DMI, Rob Beije: “Ik ben na 50 werkzame jaren op een mooie leeftijd gekomen om het bedrijf over te dragen en was zorgvuldig op zoek naar de juiste partner. In Broekman Logistics heb ik de overtuiging dat ik die heb gevonden voor het personeel, de klanten en het bedrijf in zijn algemeenheid. Ik weet zeker dat Broekman Logistics DMI naar een hoger plan zal tillen en dat het personeel en de klanten zich er thuis zullen voelen.”

Broekman Logistics, is logistieke dienstverlener met ca. 800 medewerkers en vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië en gespecialiseerd in Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals.

 

Meer… Broekman Logistics 

 

Related news

List of related news articles