Broekman neemt Marico over

  • binnenland

De Broekman Group nam alle aandelen van Marico Scheepvaart, Marico Expeditie en Uniteam Projects per 19 december 2014 over.

Continuïteit voor medewerkers en klanten van Marico verzekeren
De aandeelhouders van Marico hebben besloten de aandelen te verkopen en hiermee de continuïteit voor medewerkers en klanten voor de toekomst te verzekeren. De aandeelhouders hebben allen een zeer lang trackrecord en zijn in het zicht van de finishlijn van hun loopbanen gekomen. In Broekman zien zij een uitstekende, krachtige en gezonde, opvolger.

Broekman focust op logistics en bouwt haar basis verder uit
Broekman verkocht eerder in december haar Automotive Divisie en gaf daarbij aan zich te willen focussen op haar core activiteit van logistics. Met deze overname wordt die focus verder gerealiseerd. Logistics, met name forwarding, warehousing en distributie krijgt door deze overname een bredere en sterkere basis. De Broekman Group heeft zich de afgelopen 15 jaar door overnames en autonome groei gestaag ontwikkeld van cargadoor tot ketenregisseur in de logistiek.

Marico blijft diensten uitoefenen onder haar eigen identiteit 
Marico, actief in air- en ocean logistics en project lading, zal haar activiteiten te Schiedam, Schiphol en Eemshaven, onder deze identiteit blijven uitoefenen. Het Management van Marico zal aanblijven om de overgang te begeleiden.

Meer… www.broekman-group.com 

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten