Burgemeesters Gorinchem, Dordrecht en Altena openen Maritime Industry

De 15e editie van Maritime Industry in Gorinchem is geopend door maar liefst 3 burgemeesters. Reinie Melissant-Briene, burgemeester Gorinchem, Wouter Kolff, burgemeester Dordrecht en Marcel Fränzel, burgemeester Altena. Met name bedrijven in de binnenvaart en maritieme toeleveranciers exposeren en bezoeken de beurs. Ter gelegenheid van de 15e editie krijgen 31 bedrijven een award omdat zij sinds de 1e editie op de beurs staan.

Burgemeesters openen Maritime Industry. Foto, Ruud Aantjes.
Burgemeesters openen Maritime Industry. Foto, Ruud Aantjes.

Jeroen van Hooff, algemeen directeur van beursorganisator Easyfairs Nederland: “Wij zijn deze bedrijven ontzettend dankbaar, zij vormen het fundament van deze beurs en hebben er mede voor gezorgd dat Maritime Industry een onmisbaar moment is geworden voor de maritieme sector in Nederland. Dat drie burgemeesters de beurs openen is een fantastisch gebaar. Wij zijn erg vereerd.”

Reinie Melissant-Briene: “In Gorinchem faciliteren wij één van de grootste maritieme beurzen van Nederland. Dat is niet voor niets. Onze regio’s – met samen meer dan 400.000 inwoners – maken onderdeel uit van de maritieme delta die loopt van Rotterdam tot en met Drechtsteden, Gorinchem en Werkendam.”