Business Guide voor Nederlandse maritieme industrie gepresenteerd

  • binnenvaart

Het team achter het magazine Maritime Holland heeft dinsdag op de Offshore Energy Exhibition & Conference in Amsterdam de Maritime Holland Business Guide gepresenteerd. Het naslagwerk, dat zowel in print als online te lezen is, is in samenwerking met verschillende Nederlandse brancheorganisaties.

De gids geeft geïnteresseerden een overzicht van het veelzijdige Nederlandse netwerk van spelers in de maritieme sector. De branchorganisaties delen hun visie op hun sector en tientallen bedrijven presenteren zich met een profiel, waaronder Man Diesel & Turbo Benelux, Damen en Royal IHC. Jaap Proost, hoofdredacteur Maritime Holland: “De Nederlandse maritieme cluster heeft een erg goede naam. Wereldwijd staan Nederlandse bedrijven bekend om de kwaliteit die ze leveren. Deze tweede editie van de Maritime Holland Business Guide is een uitgelezen podium voor bedrijven om te laten zien waar ze voor staan. Wij zijn trots op het resultaat!”

De Maritime Holland Business Guide 2017 wordt gedurende een jaar verspreid op NMT-paviljoens in binnen- en buitenland, beurzen en bijeenkomsten. Ook wordt de gids naar abonnees van Maritime Holland verzonden.

Photo:

Related news

List of related news articles