C-Job Naval Architects realiseert Amerikaanse droom en opent kantoor in Houston

C-Job Naval Architects opent deze zomer een nieuw kantoor in Houston, Texas. Het scheepsontwerp- en engineeringbedrijf heeft al meerdere projecten lopen in Amerika en wil hun klanten nauw betrekken bij het volledige ontwerpproces van schepen. “Dit komt het ontwerp ten goede, daarom werken wij ook nauw samen met scheepseigenaren en scheepswerven”, aldus Basjan Faber, CEO van C-Job.

Basjan Faber C-Job opent kantoor in Houston, Texas
Basjan Faber CEO van C-Job opent kantoor in Houston, Texas

Amerikaanse droom

Basjan Faber voegt toe: “C-Job heeft de afgelopen jaren een exponentiële groei gekend met spannende projecten, een verdubbeling van onze medewerkers en de opening van ons eerste internationale kantoor in Nikolayev, Oekraïne. Toen maakte wij voor het eerst bekend dat wij de ambitie hadden om de Amerikaanse markt te betreden. Het is onze inzet en toewijding dat we nu deze volgende stap kunnen nemen. Het openen van een C-Job-kantoor in Houston, Texas om onze Amerikaanse droom verder te realiseren. “

Om de banden met de VS verder te verdiepen is C-Job vorig jaar november een strategische samenwerking aan gegaan met het scheepsbouwkundig bureau Glosten in Seattle.

C-Job staat bekend om zijn innovatieve scheepsontwerp en -techniek en heeft een sterke staat van dienst in verschillende industrieën, waaronder bagger, offshore (wind), veerboten, jachten en werkboten. Het bedrijf heeft ook een research & development afdeling die zich volledig richt op nieuwe manieren om te kunnen verbeteren en om innovatief te zijn. Zowel voor de ontwerpen als voor het maken van de ontwerpen.

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten