Navingo Career

Jouw vernieuwde platform voor vacatures en nieuws uit de sector.

Career Event

Navingo Career Event – 28 mei 2020

Het Navingo Career Event is hét platform waar carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energie industrie centraal staan. Ontmoet topwerkgevers op de uitgebreide beursvloer en maak deel uit van het inhoudelijke programma, waar kennis wordt gedeeld en er ruimte is voor discussie over carrièrekansen en ontwikkelingen in de sector. De veertiende editie van het Navingo Career Event vind plaats op donderdag 28 mei 2020 in RDM Rotterdam – Onderzeebootloods. Wil je meer informatie over het event? Bekijk de uitgebreide website.

Bekijk wat je kunt verwachten bij je bezoek van het Navingo Career Event in 2020

Registreren

Registreren voor het Navingo Career Event kan vanaf februari 2020. Wil je meer informatie over het event? Bezoek dan de uitgebreide website.

De belangrijkste redenen voor een bezoek

Gratis toegang tot een uitgebreid inhoudelijk programma en talloze bedrijven en kennisinstellingen die voor je klaarstaan. Met een bezoek aan het Navingo Career Event kickstart je jouw carrière of geef je je toekomst verder vorm. Beleef de sector en laat je inspireren door toonaangevende innovaties, wereldwijde ambitie en gedurfd vakmanschap. 

Bekijk alle foto’s van de vorige editie van het Navingo Career Event.