Career Event

Navingo Career Event – 27 & 28 oktober 2020

Vanwege het coronavirus wordt het Navingo Career Event verplaatst naar 27 en 28 oktober 2020 in RAI Amsterdam. Het event valt nu samen met ons andere evenement: Offshore Energy Exhibition & Conference. Momenteel zijn we alle vervolgacties van dit ingrijpende besluit aan het uitwerken. We hopen snel meer informatie te kunnen delen.

Bekijk hier het persbericht.

Het Navingo Career Event is hét platform waar carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energie industrie centraal staan. Ontmoet topwerkgevers op de uitgebreide beursvloer en maak deel uit van het inhoudelijke programma, waar kennis wordt gedeeld en er ruimte is voor discussie over carrièrekansen en ontwikkelingen in de sector. De veertiende editie van het Navingo Career Event vind plaats op 27 & 28 oktober 2020 in de RAI Amsterdam.

Bekijk wat je kunt verwachten bij je bezoek van het Navingo Career Event in 2020

De belangrijkste redenen voor een bezoek

Gratis toegang tot een uitgebreid inhoudelijk programma en talloze bedrijven en kennisinstellingen die voor je klaarstaan. Met een bezoek aan het Navingo Career Event kickstart je jouw carrière of geef je je toekomst verder vorm. Beleef de sector en laat je inspireren door toonaangevende innovaties, wereldwijde ambitie en gedurfd vakmanschap. 

Bekijk de foto’s van de vorige editie van het Navingo Career Event.