Matchmaking

Navingo Career biedt een matchmakingprogramma dat beschikbaar is tijdens de online thematische sessies. Deze functie maakt het mogelijk voor bedrijven en werkzoekenden om online afspraken te maken voor een virtuele 1-op-1 kennismaking.

Met jouw account en registratie voor de online sessie van Navingo Career, heb je toegang tot de matchmaking omgeving. In deze omgeving kan je de aangesloten bedrijven bekijken en in contact komen met de contactpersonen van deze bedrijven door jezelf te introduceren in de chat en eventueel een voorstel voor een virtuele kennismaking in te plannen via de chat. Doordat jij zichtbaar bent in de database ben jij voor de contactpersonen van bedrijven ook zichtbaar en kunnen ze ook in contact komen met jou.

Het matchmaking systeem werkt met de laatste technologie zodat het matchen plaatsvindt op basis van jouw unieke profiel. Door de informatie in te vullen tijdens je registratie voor het Navingo Career Event, wordt jouw profiel gematched met bedrijven die op zoek zijn naar jouw kwalificaties. De informatie die je invult bestaat uit: de sector waarin je werkzaam bent, op welk carrière niveau je je bevindt, wat voor baan je interesse heeft, etc.

Hoe kan je deelnemen?

Je kunt deelnemen aan matchmaking door je te registreren voor een van de thematische online sessies van Navingo Career. De eerst volgende online sessie is ‘Werken in Offshore Wind‘.

Na registratie ontvang je een e-mail die je toegang geeft tot het systeem.

Als je klaar bent, kun je:

  • Afspraken inplannen met bedrijven die jij interessant vindt
  • Bedrijven kunnen jou uitnodigen voor een virtuele ontmoeting
  • Interessante bedrijven als favoriet opslaan
  • Agenda met gemaakte afspraken bijhouden