Route

Vele wegen leiden naar Rome, maar ook naar het Navingo Career Event! Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de RDM Onderzeebootloods goed bereikbaar. Daarnaast stellen we busvervoer beschikbaar voor studenten en rijden er gratis pendelbussen vanaf Rotterdam Centraal. Het adres van de Onderzeebootloods is RDM-straat 1, Rotterdam.

Auto

RDM Rotterdam heeft drie parkeerterreinen; parkeerterrein C is gelegen naast de RDM Onderzeebootloods. Navigeer naar Scheepsbouwweg 8, Rotterdam voor parkeerterrein C. Parkeren is overal gratis.

Openbaar vervoer

Er zijn verschillende manieren om met het openbaar vervoer naar de RDM Onderzeebootloods te gaan, o.a. met de waterbus, metro of lijnbus. Gebruik www.9292.nl om de voor jou ideale route te bepalen.

Watertaxi

Met de Watertaxi ben je binnen no-time op het RDM-terrein. Net als met de waterbus maak je met de Watertaxi een mooie rit over de Maas met een uniek uitzicht op Rotterdam! Bestel je rit via de website van Watertaxi Rotterdam.

Pendelbussen

  • Voor studenten en scholieren wordt er busvervoer ter beschikking gesteld! De bus vertrekt vanaf jullie onderwijsinstelling op een door jullie gekozen tijdstip, en einde dag rijdt de bus op het gewenste tijdstip ook weer terug. Neem contact met ons op om een bus voor jouw opleiding of studievereniging aan te vragen.
  • Vanaf Rotterdam Centraal Station rijden er gratis pendelbussen naar de RDM Onderzeebootloods en vice versa.
  • Klik hier voor de vertrektijden!

Heb je vragen?

Team Navingo Career
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Team Navingo Career