Praktische Informatie

Het Navingo Career Event vindt plaats op 26 & 27 oktober in RAI, Amsterdam. Het fysieke evenement zal worden ondersteund met een online event platform. Het online platform biedt extra informatie over de exposanten en alle live sessies zijn ook online te volgen.

Ben je exposant? Bekijk hier de FAQ op website van Offshore Energy voor meer informatie.Openingstijden

  • Dinsdag 26 oktober 2021 | 09:30 – 18:00
  • Woensdag 27 oktober 2021 | 09:30 – 18:00

Tickets

Tickets voor het Navingo Career Event zijn €75,-. Ben je student? Dan betaal je €17,50. Met het ticket krijg je toegang tot zowel het evenement en het online programma. Verder heb je ook toegang tot zowel de beursvloer van het Navingo Career Event als de beursvloer van Offshore Energy Exhibition & Conference.

Voor alle bezoekers geldt de admissions policy.

Corona maatregelen

Om te voldoen aan de huidige richtlijnen en om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan deelnemen, zijn wij verplicht om bij de ingang van het evenement een coronabewijs te vragen. Een coronabewijs is een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs óf een bewijs dat je bent hersteld van corona.

Er is een test locatie beschikbaar bij RAI Amsterdam. Deze bevindt zich naast ingang K. Om op deze locatie getest te worden is een afspraak noodzakelijk. Maak een afspraak op Testen voor toegang – Laat je testen voor toegang

Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
The Netherlands

Voor het evenement wordt ingang K gebruikt.

Reisinformatie

Amsterdam RAI is gemakkelijk te bereiken met het Openbaar Vervoer of de auto. Er zijn voldoende parkeergelegenheden aanwezig. Amsterdam RAI bevindt zich op 8 minuten van het centrum van Amsterdam en 15 minuten van Schiphol Airport.

Openbaar Vervoer

  • Trein: Amsterdam RAI treinstation bevindt zich op 300 meter van het evenemententerrein. Vanaf het station kunnen de borden naar Amsterdam RAI gevolgd worden. Voor meer informatie en voor tickets, klik hier.
  • Tram en Metro: Vanaf het centrum rijdt tramlijn 4 tussen Amsterdam Centraal Station en de RAI. Vanaf het Amstel Station of vanaf Amsterdam Centraal Station is het ook mogelijk om met metrolijn 51 te reizen. Voor informatie over prijzen en tijden kijkt u op 9292.nl.
  • Auto: Het adres dat ingevoerd kan worden in de GPS is: Europaplein 22, 1078 GZ, Amsterdam. Meer informatie betreft parkeergelegenheid vindt u op de website van RAI Amsterdam.
  • Amsterdam Schiphol Airport: RAI Amsterdam kan vanaf het vliegveld bereikt worden met de auto, taxi of het openbaar vervoer. Bezoek de website van Schiphol voor informatie over het vliegveld en vluchten.

In Amsterdam

  • De makkelijkste (en misschien ook de leukste) manier om door Amsterdam te komen is de Hollandse manier: De fiets. Verder is dit ook de goedkoopste manier. Er zijn vele fietsenwinkels waar men een fiets kan huren voor één of meerdere dagen. Slaap je in een hotel? Dan is de kans groot dat je bij de receptie een fiets kan huren. (RAI – centrum: 10 min)
  • Tram 4, stopt bij RAI Amsterdam voor de deur en gaat direct naar het centrum. In het centrum zijn een aantal haltes waar je kan uitstappen. Deze tram stopt ook bij Amsterdam Centraal Station. (RAI – centrum: 15 min)
  • Taxi: Om een taxi te bestellen, bel: +31 20 777 7777 (RAI – centrum: 7 min).

Contact

Navingo Career Event wordt gemaakt en geproduceert door Navingo B.V.

Navingo BV
Jan van Galenstraat 56
3115 JG, Schiedam
The Netherlands

Tel: +31 (0) 10 209 2600
E-mail sales: [email protected]
E-mail support: [email protected]

Contact Navingo Career

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.