Navingo Career Studio

Interviews, demonstraties en pitches rechtstreeks vanaf de beursvloer.

Tijdens het Navingo Career Event wordt er vanaf de beursvloer live een programma opgenomen. Hier kan je de Next Generation Perspectives, interviews met marktleiders uit de sector en pitches van bezoekers verwachten. Het programma kan live bijgewoond of online bekeken worden.

Pitches

Zet jezelf in de spotlight voor een internationaal publiek! Rechtstreek vanuit de studio geven wij bezoekers de kans om henzelf te pitchen aan het publiek. Ben je niet op de juiste plaats op de juiste tijd? Dan kan het ook via een online verbinding. Geïnteresseerd? Stuur ons een berichtje in de live chat tijdens het evenement en misschien ben jij de volgende in de studio! (praktische informatie wordt tijdens het evenement bekent gemaakt.)

Next Generation Perspectives

Young professionals en studenten delen hun kijk op de huidige trends binnen de verschillende branches. Hoe gaan deze trends de toekomst vormen? Waar liggen de kansen? Wie zijn er voor nodig? Kom erachter tijdens de Next Generation Perspectives!

Employer Tips & Insights

Waar wordt op gelet tijdens het recruitment proces? Wat is het blijvende effect van Corona op de werkvloer? Wat is de invloed van verduurzaming op banen in de sector? Verschillende werkgevers gaan met elkaar in gesprek onder leiding van studio host Eva Brouwer om jou een unieke inzichten in deze thema’s te geven. Wil je weten wie de discussie aangaan? Klik hier!