Registreren

De veertiende editie van het Navingo Career Event vindt plaats op donderdag 28 mei 2020 in de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods. We hebben weer gekozen voor deze inspirerende, centraal gelegen innovatiehub van het Rotterdamse havengebied. Vele bedrijven en kennisinstituten uit de sector staan klaar om jouw vragen over vacatures & carrièrekansen te beantwoorden, en om je te laten ervaren hoe het is om in deze dynamische industrie te werken.

Naast het bezoeken van de uitgebreide beursvloer kun je ook deelnemen aan het inhoudelijk programma, met case studies, skill-sessies, talkshows en presentaties. Werken aan je sollicitatievaardigheden is ook mogelijk – bij de Navingo Career Hub kun je terecht voor sollicitatieadvies en tips voor je cv en Linkedin-profiel. Wil je graag een korte introductie voor je van start gaat? Loop dan mee met onze eventtours!

Genoeg te zien, doen en beleven dus! Toegang is gratis. Binnenkort kun je je aanmelden voor je bezoek. We zien je graag op 28 mei 2020 in de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods!

Heb je vragen?

Team Navingo Career
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Team Navingo Career