VAKMANSCHAP EN INNOVATIE

“Vakmanschap en innovatie gaan hand in hand”, vertelt Wilco Stroet, Managing Director van Lankhorst Ropes, ons. In deze editie spreken wij hem over hoe zij blijven innoveren met een product dat al eeuwenlang bestaat.


Vakmanschap staat voor de vaardigheid om hoog kwalitatief werk af te leveren. En dat is precies wat de duizenden werknemers in de maritieme, offshore en energie sector dagelijks doen. Dat dit vakmanschap leidt tot innovatie, bewijst de sector keer op keer. Dit blijkt ook uit de werkzaamheden van Mieke van Dort. Als Project Engineer bij Tideway werkte zij mee aan het Hornsea Export Cable project, waarvoor de langst AC offshore wind exportkabels ooit zijn geïnstalleerd. Zij vertelt ons over haar werkzaamheden.


Ben jij ook geïnteresseerd of nieuwsgierig naar een carrière in deze innovatieve sector? Op donderdag 23 mei vindt het Navingo Career Event plaats in de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods. Lees wat je naast het ontmoeten van topwerkgevers nog meer kunt beleven tijdens het Navingo Career Event. Vergeet je niet direct te registeren via www.NavingoCareerEvent.com. Onder de registraties voor 1 april wordt een VIP-treatment verloot.


Wil je nu al aan de slag met jouw carrière? Ontdek in deze editie de bijna 200 vacatures die op dit moment openstaan bij verschillende bedrijven uit de maritieme, offshore en energie sector.


Ontvang je Career Update nog niet in je mailbox?