IN BEWEGING

De maritieme, offshore en energie sector ontdekt, ontwikkelt, creëert en innoveert. Door deze veranderingen blijft de sector constant in beweging. Mitchell Boswell houdt zich als Electrical & Automation Engineer bij Damen Shipyards bezig met innovaties die bijdragen aan deze beweging. “We staan aan het begin van iets groots. We bewegen van traditionele betrouwbare systemen naar het gebruik van automatisering en het op afstand bedienen van schepen.” Hij vertelt ons over zijn werkzaamheden.


Tijdens de verschillende talkshows op Community Square van het Navingo Career Event worden ook ontwikkelingen die de sector in beweging brengen, besproken. Experts betreden het podium om met elkaar en het publiek in gesprek te gaan over thema’s als autonoom varen, duurzaam ondernemen en de mogelijkheden van Internet of Things. Een van deze experts is senior researcher en business developer Maurice Jansen. Hij houdt zich bezig met vraagstukken en uitdagingen rondom human capital en de ontwikkeling van innovatief onderwijs. “Rotterdam heeft een ontzettend groot maritiem cluster en biedt dus veel carrièremogelijkheden”, aldus Maurice.


Naast het opdoen van kennis over de huidige ontwikkelingen, ontmoet je natuurlijk op 23 mei tijdens het Navingo Career Event ruim 100 topwerkgevers uit de maritieme, offshore en energie sector en ontdek je wat zij jou als werkgever te bieden hebben. Ampelmann, Feadship en N-Sea vertellen alvast naar wie zij op zoek zijn en wat je kunt verwachten op 23 mei. Vergeet je niet alvast te registeren voor het Navingo Career Event via www.NavingoCareerEvent.com.


Veel leesplezier en tot 23 mei!


Ontvang je Career Update nog niet in je mailbox?