SLIMMER, SNELLER EN EFFICIËNTER

We leven in een digitale wereld. Zowel op werk als privé zijn we verworven met de mogelijkheden die digitalisering ons brengt. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Toepassingen die gisteren nog onmogelijk leken, worden steeds vaker realiteit. Nieuwe technieken, materialen en apparaten komen beschikbaar waardoor wij slimmer, sneller en efficiënter te werk kunnen gaan. Alleen staan we wel voor een uitdaging. Willen we blijven profiteren van deze technologische mogelijkheden om tot nieuwe technieken te komen, is goed geschoold technisch personeel cruciaal.


Deze editie duiken wij in de wereld van technologische ontwikkelingen en nieuwe technieken. Wij spreken met de directeur van technisch opleider ROVC over de vele kansen voor technici. Verder spreken wij in deze editie met zowel starters als doorgewinterde professionals die door middel van technologie nieuwe technieken mogelijk hebben weten te maken. “We profiteren dat computers steeds slimmer en sneller worden”, aldus Léon Seijbel van IHC MTI. Waar velen vooral de kansen zien en deze nieuwe technieken omarmen, zijn er ook wat sceptische geluiden. Gaan deze ontwikkelingen onze banen overnemen? Wij zochten het uit.


Ontvang je Career Update nog niet in je mailbox?

De zomer is officieel begonnen! Tijd voor terrasjes, barbecueën en vakantie. Het moment om te ontspannen en op te laden. Hoe goed kan jij ontspannen op vakantie? Kan jij je volledig afsluiten of werk jij gewoon door? In deze Career Update geven wij je tips hoe jij werken tijdens je vakantie kunt beperken, zodat je relaxed en uitgerust thuiskomt. Nu je toch aan het ontspannen bent, is het wellicht een goed moment om na te denken over wat je wilt. De zomer is naast vakantie vieren namelijk het uitgelezen moment om vooruit te kijken. Wellicht ben je net afgestudeerd, ben je toe aan een volgende carrièrestap of wil je jezelf verder ontwikkelen binnen je huidige functie? Wij helpen je graag op weg! Door te spreken met professionals uit de sector, te kijken naar het laatste nieuws en de openstaande vacatures te presenteren, krijg jij een goed beeld van wat er op het gebied van carrière speelt in de industrie.


Wil jij de Career Update elke twee maanden in je mailbox ontvangen?