BELEEF DE SECTOR

Op donderdag 23 mei is het eindelijk zo ver: het Navingo Career Event. Met talloze bedrijven en kennisinstellingen uit de maritieme, offshore en energie industrie staat het Navingo Career Event in het teken van carrièremogelijkheden binnen deze innovatieve sector. Ook dit jaar kom je tijdens het event in contact met topbedrijven en kun je verschillende carrièremogelijkheden verkennen. Weet je al precies hoe jij je toekomst vorm gaat geven, of ben je nog aan het oriënteren en wil je kennismaken met de sector? Je bent van harte welkom. Wij geven jou de kans om te laten zien wat je in huis hebt!


Gratis toegang tot een uitgebreid inhoudelijk programma en uiteenlopende bedrijven en kennisinstellingen die voor je klaarstaan. Maar ook de sector beleven staat centraal op het event. In en rondom de Onderzeebootloods vinden verschillende experiences plaats van de deelnemende partners. Geïnspireerd geraakt door de coverfoto? Vaar dan mee mee met het Loodswezen, ga per schip naar de reparatiewerf van Damen en breng een bezoek aan de productiehal van Ampelmann. Laat je inspireren door toonaangevende innovaties, wereldwijde ambitie en gedurfd vakmanschap.


In deze Career Update lees je alles over wat jij kunt beleven op het Navingo Caereer Event en hoe jij je het beste kunt voorbereiden, spreken we met professionals uit de sector en presenteren we de laatste vacatures van www.MaritiemeVacaturebank. nl. Staat er een interessante vacature tussen? Ontdek direct of het bedrijf aanwezig is op 23 mei. Hét moment om deze werkgever te ontmoeten en jezelf te presenteren.


Ontvang jij de Career Update nog niet digitaal?