ALLES OMTRENT CARRIÈRE
EN ONTWIKKELING

HET NAVINGO CAREER EVENT

Het Navingo Career Event is dé plek waar jouw carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energie sector centraal staan. In en rondom de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods staat alles in het teken van een carrière in deze innovatieve sector. Van het ontmoeten van talloze topwerkgevers, deelnemen aan diverse skill-sessies, het ervaren van verschillende experiences, meepraten over thema’s die van invloed zijn op jouw carrière tot netwerken tijdens de afterparty. Je vindt het allemaal op het Navingo Career Event. Registreer je via www.NavingoCareerEvent.com, zodat jij makkelijk en snel binnen bent.


HEY JIJ

Of je nu student, starter, young professional of een doorgewinterde professional bent, die op zoek is naar een nieuwe baan, kennis, inspiratie of avontuur. Het Navingo Career Event biedt jou een zee aan mogelijkheden.


OP ZOEK NAAR EEN BAAN

Maritieme toeleveranciers, dienstverleners, scheepsbouwers, engineersbureaus, offshore wind experts, waterbouwers, kennisinstituten, arbeidsbemiddelaars, jachtbouwers, binnen- en zeevaartpartijen. Topwerkgevers vanuit de hele maritieme, offshore en energie sector gaan op 23 mei op zoek naar

potentiële werknemers. Zij presenteren hun openstaande vacatures en laten zien wat zij als werkgever te bieden hebben in de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods. Wie weet is een van deze bedrijven wel op zoek naar jou!


OP ZOEK NAAR KENNIS

Naast het ontmoeten van topwerkgevers valt er ook genoeg kennis op te doen tijdens het Navingo Career Event. In de Domes worden diverse workshops, bedrijfspresentaties en een case study georganiseerd. Op Community Square praten experts met elkaar en het publiek over de laatste ontwikkelingen en thema’s die van invloed kunnen zijn op jouw carrière. Op de Navingo Career Hub kan je terecht voor al je vragen over carrière en ontwikkeling.


OP ZOEK NAAR INSPIRATIE

Professionals uit de sector vertellen jou alles over hoe het is om te werken in deze avontuurlijke industrie op The Stage. Ook worden er verschillende Eventtours georganiseerd waarbij een enthousiaste gids

jou meeneemt over de beursvloer.


OP ZOEK NAAR AVONTUUR

Met de nieuwe locatie van het Navingo Career Event zitten we midden in de innovatiehub van het Rotterdamse havengebied. Beleef de sector met de verschillende in- en outdoor experiences en ga op avontuur door mee te

gaan met verschillende rondleidingen en tours aan boord en in de omgeving.


This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

OP ZOEK NAAR EEN BAAN


ONTMOET TOPWERKGEVERS UIT DE MARITIEME, OFFSHORE EN ENERGIE SECTOR