NAVINGO CAREER HUB


Voor alles omtrent jouw carrière kun je terecht op de Navingo Career Hub. Dé plek op de beursvloer waar professionals klaar staan om jou te helpen en te adviseren.

CV CHECK

Professionals staan klaar om jou van sollicitatietips te voorzien en je cv én LinkedIn-profiel te checken, om deze op te laten vallen tussen al die andere sollicitanten. Daarnaast kunnen zij je op

basis van je profiel adviseren welke bedrijven op de beursvloer om jou staan te springen.

STAGES EN VACATURES

Op de hub vind je een overzicht van beschikbare stages, afstudeeropdrachten en Onderzoeksprojecten bij de partners van het Navingo Career Event. Daarnaast kun je op de hub via MaritiemeVacaturebank.nl een overzicht krijgen van de meest recente vacatures in de maritieme, offshore en energiesector en maak je gemakkelijk een profiel aan waardoor het nog makkelijker is

om te solliciteren.


INVITE & MEET

Een bezoek aan de beursvloer van het Navingo Career Event is op zichzelf al zeer interessant, maar je kan het nog interessanter maken door van te voren een afspraak te maken met een van de

aanwezige bedrijven. Met een profiel op MaritiemeVacaturebank.nl kunnen bedrijven je via Invite & Meet uitnodigen voor een persoonlijk gesprek tijdens het Navingo Career Event. Daarnaast kun jij zelf ook bedrijven uitnodigen voor een afspraak. Een cv uploaden op MaritiemeVacaturebank.nl duurt maximaal 5-10 minuten en kan volledig anoniem, indien gewenst. Je kunt tot 21 mei 2019 gebruik maken van Invite & Meet, daarna wordt de portal gesloten.


Heb je vragen over Invite & Meet? Meld je dan bij de balie van de Navingo Career Hub om verder geholpen te worden.WIST JE DAT?

ONDER ALLE DEELNEMERS VAN INVITE & MEET

WORDT EEN EXCLUSIEF MAATPAK VERLOOT


MEET YOUR PEERS

Een creatieve meet & greet tussen young professionals om elkaar te ontmoeten, je netwerk uit te breiden en ideeën uit te wisselen. Deze sessie duurt een half uur en start om 15:00 uur op de hub. Praat mee over thema’s als balans tussen werken en leven, carrièreperspectief en het ontwikkelen van soft skills. Aanmelden voor Meet your peers kan via www.NavingoCareerEvent.com.

EN VERDER

Op de hub vind je de plattegrond en het programma, zodat je precies kunt zien hoe laat je workshop, talkshow of tour start. Ook kun je bij de balie op de hub je inschrijven voor de verschillende eventtours en voor de tour van het naastgelegen Innovation Dock. Lees hier ook de Career Guide, de leidraad voor iedereen die een loopbaan ambieert in de maritieme, offshore en energie industrie.


This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.