ONTWIKKEL JE VAARDIGHEDEN EN
LAAT ZIEN WAT JE IN HUIS HEBT
MET
SKILL-SESSIES


Ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van je carrière en speelt daarom een belangrijke rol op het Navingo Career Event. Tijdens

de verschillende skill-sessies kun jij je professionele vaardigheden verder ontwikkelen en aan topbedrijven laten zien wat jij in huis

hebt. Daarnaast heb je direct een idee met welk soort uitdagingen je te maken kan krijgen bij het bedrijf. De verschillende skillsessies

vinden plaats in The Domes op de beursvloer.

CASE STUDY: ROYAL IHC

10:30 - 12:30 UUR - Dome 2


Challenging the Sand Footprint

Klimaatverandering zorgt voor een toenemende vraag naar onderhoudswerken aan de kust, stranden en binnenwaterwegen. Royal IHC zoekt binnen haar productportfolio naar efficiënte duurzame oplossingen om haar klanten te helpen een economische en ecologische oplossing te bieden. Deze uitdagingen vragen om een nieuwe generatie baggerschepen met technologische innovaties op het gebied van voorstuwing (LNG, H2, Battery Packs). De case bestaat uit een gesimuleerde tender waarin de deelnemers worden uitgedaagd een optimale inzet van baggermateriaal en techniek te vinden. De deelnemers zullen het in groepen tegen elkaar op nemen. De tenders zullen worden beoordeeld op economische haalbaarheid en ecologische footprint.


Let op: Je kan je niet meer inschrijven voor deze Case Study.

WORKSHOP: IPS - POWERFUL PEOPLE

13:00 - 14:00 UUR (NL) - Dome 2

15:30 - 16:30 uur (ENG) - Dome 1


Geheimen van recruiters die je als sollicitant eigenlijk niet mag weten

Altijd al willen weten hoe je kunt opvallen in de menigte? Wat neem je mee als je hier weg gaat? Bijvoorbeeld de do’s en don’ts in het sollicitatieproces of hoe voer je succesvol een sollicitatiegesprek. Met al deze punten kun jij je onderscheiden in deze menigte en krijg jij letterlijk een gezicht en persoonlijkheid. Jouw persoonlijke merk. Welke delen van je CV en profiel zijn belangrijk? Of is het jouw motivatiebrief die telt?


Let op: Je hoeft je niet voorafgaand aan te melden om deel te nemen aan een van de workshops, maar kom wel op tijd want vol = vol.

BEDRIJFSPRESENTATIE VAN OORD

13:30 - 14:00 UUR (ENG) - Dome 1


Contributing to leave a world behind worthy of future generations

As a global marine contractor, Van Oord focusses on dredging, oil & gas infrastructure and offshore wind. Van Oord is leading the way in the energy transition towards renewable energy by constructing offshore wind projects. Innovation, and collaboration are key to realise these complex projects. Meet Wouter Dirks, Manager Engineering and discover how Van Oord is contributing to leave a world behind worthy of future generations.


Let op: Je hoeft je niet voorafgaand aan te melden om deze bedrijfspresentatie bij te wonen, maar kom wel op tijd want

vol = vol.


WORKSHOP: MENEA

14:15 - 15:10 UUR - Dome 1


Hoe ga jij jezelf pitchen vandaag?

Deze korte workshop gaat over het zichtbaar maken van je talenten. Leer je talenten te herkennen, erkennen en presenteren. Je weetwellicht wat je kunt, maar ben je je ook bewust hoe je overkomt? Zien anderen jou ook, zoals je graag gezien wilt worden? In deze workshop maken wij je bewust hoe je dat kunt doen. Menea staat voor ‘Mens en Arbeid en met hun professionele, mensgerichte aanpak zorgen zij ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek terechtkomt.


Let op: Je hoeft je niet voorafgaand aan te melden om deel te nemen aan een van de workshops, maar kom wel op tijd want vol = vol.


SKILL-SESSIE: MARITIME DELTA & NETHERLANDS MARITIME TECHNOLOGY

14:30 - 16:30 UUR - Dome 2


Boost je 21st century skills in machine learning!

Digitalisering, Internet of Things, Robotisering; economische en technologische ontwikkeling zijn volop in gang en de maritieme sector blijft hier niet in achter. Welke vaardigheden heb jij straks nodig om bij te blijv n? Om maritieme werknemers van nu voor te bereiden op de toekomst organiseert samenwerkingsverband Maritime Delta samen met Netherlands Maritime Technology de skill-sessies. Tijdens deze skill-sessies worden opkomende technologie belicht en laten ze zien wat dit voor de vaardigheden van medewerkers in de maritieme sector betekent.


Tijdens de eerste skillsessie op 23 mei staat machine learning centraal. Gedurende het twee-uur durende programma krijg je een machine learning workshop, vaar je op een toekomstig autonoom varende watertaxi én word je wegwijs gemaakt in het RDM Innovation Dock! RDM Next zal je, met hun interactieve workshop, laten zien hoe machine learning werkt. De startup CaptainAI laat je zien hoe zij een watertaxi autonoom gaan laten varen, aan de hand van machine learning. In het InnovationDock krijg je de simulator te zien waarop de autonome watertaxi wordt getraind. Dus, ben jij werkzaam in de maritieme sector en wil je kennis opdoen over machine learning? Dan is dit evenement écht iets voor jou.


Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.