TIJD VOOR ACTIE!

De offshore energie industrie is in beweging en verschuift naar een duurzame manier van energie opwekken. Afwachten zit er niet meer bij. Het is tijd voor actie! Maar de industrie kan dit niet alleen. Zij hebben ideeën, inspiratie en motivatie van young professionals nodig. Zij gaan tenslotte de toekomst van de industrie vormgeven. “Het is tijd voor een inhaalslag”, aldus Jan Willem van Hoogstraten, CEO bij EBN. Om deze generatie te informeren en enthousiasmeren is er tijdens Offshore Energy Exhibition & Conference

2018 op (22), 23 en 24 oktober een speciaal Young Professional Programma samengesteld.Lees in deze editie alles over wat dit programma jou te bieden heeft.


Daarnaast is het ook belangrijk dat young professionals hun verantwoordelijkheid nemen. Van Hoogstraten: “Young professionals zijn, misschien nog wel meer dan vroeger, verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling- en carrièremogelijkheden.” Maar hoe weet je wat je wilt? Wij zochten uit hoe je succesvol je carrière kunt plannen. Verder ben je na het lezen van deze editie weer op de hoogte van het laatste nieuws en vacatures uit de industrie.


Ontvang je Career Update nog niet in je mailbox?