Comité van Aanbeveling Offshore Energy 2011

Het Comité van Aanbeveling Offshore Energy 2011, waarin onder andere CEO’s en managing directors van Chevron, Dockwise, Imtech Marine Group en Damen Shipyards Group plaats hebben genomen, komt 29 juni a.s. bijeen. Navingo, organisator van Offshore Energy Exhibition & Conference (11&12 Oktober 2011), heeft het Comité van Aanbeveling gevormd na de aankondiging dat Offshore Energy dit jaar in de Amsterdam RAI plaatsvindt.

Beursorganisator Navingo B.V. heeft zich ten doel gesteld Offshore Energy in Amsterdam uit te laten groeien tot een internationaal, toonaangevend tweedaags evenement. Beurs en conferentie bieden hiermee direct de mogelijkheid om Nederland internationaal te positioneren als offshore land. Om deze internationale doelstellingen te verwezenlijken is er een internationale marketingcampagne gestart en wordt Offshore Energy op toonaangevende beurzen in de wereld onder de aandacht gebracht.

Internationale ambities behoeven Comité van Aanbeveling

Daarnaast is het Comité van Aanbeveling inmiddels compleet. De leden van dit Comité van Aanbeveling zullen voornamelijk een adviserende rol vervullen betreffende de verdere professionalisering van de beurs en de conferentie. Naast bovengenoemde namen, nemen directors en general managers van Mercon, GDF Suez E&P, Tullow Overseas, NOGEPA, Keppel Verolme, Holland Shipbuilding Association, Van Oord, IRO, Jumbo Offshore en Siemens plaats in het comité.

Op 29 juni komt het comité voor het eerst bijeen om tijdens een diner pensant in Rotterdam. Onderwerpen die op de agenda staan zijn de internationale ontwikkelingen in de offshore markt, de wijze waarop de programma’s van de conferenties hier op gaan aansluiten, het aantrekken van internationale spelers binnen de industrie en het onderscheidend vermogen van Offshore Energy.

Meer… Offshore Energy