Contest-eigenaren opgelet: maak kans op een retour jachttransport binnen Europa

Voor het oudste model van alle Contest-jachten die deelnemen aan de komende Contest Cup van 5 tot en met 7 juni 2009 in Medemblik, ligt een bijzondere prijs klaar:
Een gratis jachttransport per schip binnen Europa aangeboden door Sevenstar Yacht Transport.

Retourtje Europa
De Contest Cup krijgt dit jaar een bijzonder karakter vanwege het 50-jarige jubileum dat Contest Yachts uit Medemblik tijdens dit weekend viert. De jaarlijkse Contest Cup bestaat uit diverse zeilwedstrijden en een omlijstend programma. Vanwege de mijlpaal die de Medemblikse werf dit jaar bereikt, streeft de werf ernaar zoveel mogelijk oude en nieuwe Contest-jachten op het water te krijgen. “Dat onze sponsor Sevenstar Yacht Transport voor het oudst deelnemende jacht zo’n mooie prijs beschikbaar stelt, spoort alle Contest-zeilers hopelijk aan hun boten weer vaarklaar te maken en zich op te maken voor deelname aan de Contest Cup. De winnaar bepalen we aan de hand van het bouwnummer en de bij ons bekende gegevens over het schip”, aldus directeur Arjen Conijn. “Niets leuker natuurlijk dan na afloop van de Contest Cup met je eigen zeiljacht een vakantie te kunnen gaan plannen naar bijvoorbeeld de Middellandse Zee of de Scandinavische wateren, zonder dat je ook maar enig omkijken hebt naar het transport van je boot.”

Sevenstar Yacht Transport
Sevenstar Yacht Transport uit Amsterdam heeft jarenlange ervaring in het veilig transporteren van jachten over de hele wereld. Dankzij een uitgebreid en betrouwbaar mondiaal netwerk van wel 100 transporteurs, kan Sevenstar transporten naar zelfs de meest exotische bestemmingen regelen. Meer informatie is te vinden op www.sevenstar.nl.

Sevenstar Contest Cup 2009
De Sevenstar Contest Cup 2009 vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juni 2009 in Medemblik. Aanmelden voor deelname kan via www.contestyachts.com of door te bellen met Contest Yachts, tel. +31(0)227-543644, e-mail: [email protected].

Bron: Contest yachts, 27-04-2009;