Cruiseschip Seabourn Ovation gedoopt in Malta

  • buitenland

Afgelopen vrijdag is het nieuwste cruiseschip Seabourn Ovation van cruiserederij Seabourn gedoopt in de haven van Valletta in Malta. De doopceremonie bestond uit een reeks feestelijke gebeurtenissen waaronder een liveoptreden van de doopvrouwe van het schip Elaine Paige. Na haar optreden gaf ze een traditionele zegening door een champagnefles op de scheepsboeg stuk te laten slaan.

Alleen suites met uitzicht op zee
De Seaborn Ovation heeft net zoals haar zusterschip de Seabourn Encore alleen maar suites met uitzicht op de oceaan en privé veranda’s. “Net als haar zusterschepen in de vloot is Seabourn Ovation een prachtig schip en ik ben ervan overtuigd dat gasten en professionals uit de cruisewereld onder de indruk zullen zijn vanaf het moment dat zij aan boord gaan”, aldus Richard Meadows, president van Seabourn.

Seabourn Ovation is het vijfde ultraluxe schip van Seabourn en de tweede van twee schepen ontworpen door designicoon Adam D. Tihany. Samen met moderne ontwerpelementen en innovaties in lijn met Seabourn’s reputatie van ingetogen elegantie beschikt het schip over een extra dek met nieuwe uitgebreide openbare ruimtes en een gloednieuw buitenrestaurant “Earth & Ocean at The Patio”.

Photo:

Related news

List of related news articles