Cummins Breidt Nederlandse Dealernetwerk Voor De Commerciële Scheepvaart Uit

Cummins

Per 1 november 2014 heeft Cummins haar Nederlandse dealernetwerk uitgebreid. Cummins wordt in Nederland binnen de commerciële scheepvaart voortaan ook vertegenwoordigd door Teus Vlot Diesel & Marine uit Sliedrecht, Marine Power Drechtsteden uit Dordrecht en Diesel Motoren Service uit Ridderkerk.

“Deze uitbreiding stelt ons niet alleen nog beter in staat de omvangrijke binnenvaart te bedienen, maar we krijgen nu ook beter toegang tot andere segmenten, waaronder de bagger-industrie, kustvaart en offshore”, vertelt Eddy Wester, Country Leader Cummins Holland. “Daarnaast vergroot Cummins hiermee haar zichtbaarheid in de markt en creëert een groter netwerk van technische kennis. Deze kennis is essentieel bij installatie en onderhoud van de nieuwste generatie dieselmotoren, die voldoen aan de strengste emissie eisen.”

Teus Vlot Diesel & Marine, Marine Power Drechtsteden en Diesel Motoren Service richten zich op de verkoop en installatie van nieuwe scheepsdiesels van 74-2013 kW en het leveren van originele Cummins onderdelen en service door Cummins getrainde en gecertificeerde monteurs. Diesel Motoren Service zal daarnaast ook industrie dealer blijven voor Cummins. “Diesel Motoren Service bewijst zich al jarenlang als Cummins dealer. Teus Vlot is een gevestigde naam in de marine markt, met veel ervaring in de bagger-industrie en offshore en Marine Power Drechtsteden is een jong bedrijf met veel kennis van Cummins producten.”, zegt Wester. “Onze klanten kunnen door de uitbreiding nog beter bediend worden en dat biedt veel vertrouwen voor de toekomst.

Het volledige dealernetwerk voor de commerciële scheepvaart in Nederland bestaat vanaf heden uit:

De Groot Diesel Marine Service BV
De Ruyter Service BV
Teus Vlot Diesel & Marine BV
Marine Power Drechtsteden BV
Diesel Motoren Service BV

Meer… Cummins