Cummins en Van Oord Tekenen Framework Overeenkomst voor Onderdelen en Service

Cummins heeft een driejarig contract afgesloten met de internationale aannemer van bagger, waterbouwkundige en offshore projecten Van Oord voor het wereldwijd leveren van onderdelen en service aan Cummins motoren in equipment van Van Oord.

Voor onze klanten is het essentieel de downtime van de motoren te minimaliseren. “Door middel van deze driejarige overeenkomst zullen alle service werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de officiële Cummins onderhoudsprocedures, door Cummins intensief getrainde en gecertificeerde monteurs, met uitsluitend originele OEM onderdelen, zegt Paul Wijns, Aftermarket Sales Manager Cummins Holland BV. “Dit vergroot de betrouwbaarheid en levensduur van de Cummins motoren, wat erg belangrijk is vanwege het intensieve gebruik onder uitdagende omstandigheden, vaak ook in afgelegen gebieden.”

Cummins Holland BV is de aangewezen partner vanwege de kennis en ervaring van maritieme installaties. Bij Van Oord is Cummins voornamelijk terug te vinden in bagger gerelateerde toepassingen. “Cummins kan door deze formele samenwerking haar kennis van de motoren en installaties zorgvuldig overbrengen op het technisch personeel van Van Oord en vice versa doet Cummins meer kennis op over de gebruikerservaring uit de praktijk”, vertelt Wijns.

Door de intensieve samenwerking zal ook meer aandacht besteed kunnen worden aan het optimaliseren van de onderhoudsplannen en het voorraadbeheer van Cummins onderdelen.

Meer… Cummins en Van Oord

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten