Damen Shipyards Group in de Maritieme & Offshore Carrièregids

  • binnenland

De Maritieme & Offshore Carrièregids 2017 helpt actief en latent werkzoekenden om zich te oriënteren op de industrie. In de gids presenteren uiteenlopende bedrijven zich aan werkzoekenden, waaronder scheepsbouwer Damen Shipyards Group.

Met meer dan 9.000 medewerkers en 33 operationele scheepsbouw- en reparatiewerven heeft Damen Shipyards Group een leidende positie in de wereld van scheepsbouw. Doordat Damen wereldwijd actief is in de gehele maritieme sector, bieden zij verschillende banen binnen diverse gebieden en zijn altijd op zoek naar professionals, starters met een passie voor schepen. Voor professionals biedt Damen een ideale omgeving waar je continu jezelf zowel technisch als persoonlijk kunt ontwikkelen. Ook studenten krijgen diverse mogelijkheden bij Damen door middel van stages en afstudeerprojecten.

Benieuwd naar Damen Shipyards Group als werkgever? Lees het profiel en bekijk de video van deze scheepsbouwer op www.maritiemecarrieregids.nl, of een van de andere veertig bedrijfsprofielen, in de Maritieme & Offshore Carrièregids.

Photo:

Related news

List of related news articles