De Glossy Haven Vrouwen: Mis het niet!

De Gemeente Rotterdam en Dona Daria brengen begin september, speciaal in het kader van de Wereldhavendagen 2013 de Glossy Haven Vrouwen uit.

De Glossy is speciaal voor meiden en vrouwen die meer willen weten over werken in de haven en hoe je dit aan moet pakken. De Glossy staat boordevol leuke artikelen over o.a:

  • Werken in de Haven: hoe pak je dat aan?
  • Wat is er te doen in de haven?
  • Power in de haven: interviews met dames die in de haven werken, een technisch of logistiek beroep uitoefenen of opleiding volgen.
  • Opleiding of cursus? Een introductie op de mogelijkheden van het Scheepvaart en Transport College
  • Wethouder Korrie Louwes over waarom zij graag meer vrouwen in de Rotterdamse haven ziet.
  • De vooroordelen op een rijtje. True of false?

Waar? De Glossy is o.a. verkrijgbaar bij de stand van het Scheepsvaart en Transport Collega (STC) en wordt uitgedeeld door het speciale Haven Vrouwen Promotieteam, wat op verschillende plekken op de Wereldhavendagen rondloopt. Spreek ze gerust aan en maak kans op leuke prijzen! De Glossy Haven Vrouwen zal ook online beschikbaar zijn. Hou onze website dus de gaten!

Waarom? De haven groeit, ondanks de crisis, en schreeuwt ook in de toekomst om nieuwe werknemers. Werken in de haven voor mannen? Nee hoor! Er werken steeds meer vrouwen in de haven en steeds meer meiden volgen een logistieke of technische opleiding. Toch weten veel meiden nog niet wat er allemaal te doen is in de haven en hoe je in de haven kan komen te werken. Daarom brengen we speciaal in het kader van de Wereldhavendagen 2013 de Glossy Haven Vrouwen uit.