DE Yachting breidt uit

DE Yachting B.V., voorheen genaamd Malö Yachts Holland B.V., gaat verhuizen naar een nieuwe locatie. De Pekelharinghaven in Medemblik wordt verruild voor een groter pand aan de Zeldenrust op het industrieterrein aan het Overleker kanaal in Medemblik.

Vanaf 1 december kunt u voor de gerenommeerde Malö en Farr zeiljachten en de snelle zeewaardige Kiel Classic motorboten terecht op de nieuwe locatie. In de verwarmde showroom bent u van harte welkom om de jachten in alle rust bezichtigen. Ook het inmiddels zeer bekende en doeltreffende teak schoonmaakmiddel Boracol is verkrijgbaar op het nieuwe adres.

De voornaamste reden voor de verhuizing ligt bij de wens van de eigenaren van DE Yachting, Douwe Kutsch Lojenga en Ellen Hooning, om hun klanten een nog groter servicepakket op hoog niveau te kunnen bieden.
“We verzorgden al bijna alles voor de jachten van onze klanten maar nu kunnen we ook een eigen winterstalling aanbieden. We beschikken over een hal cq showroom waarin schepen verwarmd gestald en tentoongesteld kunnen worden. Er is een nauwe samenwerking met ‘Makelaardij Medemblik’ en het jachtservice bedrijf ‘De Klerk Jacht Service’ welke in hetzelfde pand zijn gevestigd. Op deze manier kunnen wij onze klanten een full-service pakket aanbieden en met raad en daad bijstaan. Met nog meer expansie in het vooruitzicht zien wij de toekomst met veel vertrouwen tegemoet!” aldus Douwe en Ellen.

Bron: DE Yachting, 11-11-2009;