Deel kennis tijdens de Maritime Innovation Experience

  • binnenland

Dit jaar vindt op 3 november de vijfde editie van de Maritime Innovation Experience plaats in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Tijdens dit event staan ontmoetingen, inspiratie en kennisuitwisseling tussen maritiem-technische bedrijven en studenten centraal.  Bedrijven kunnen zich aanmelden om tijdens de Maritime Innovation Experience kennis over succesvolle innovaties met 250 tot 300 toekomstige werknemers te delen.

De Maritime Innovation Experience start op 3 november om 09.00 uur en duurt tot 13.30 uur. Bedrijven kunnen op verschillende manieren deelname aan de Maritime Innovation Experience, namelijk door een plek op de Centrale Markt waar studenten geënthousiasmeerd kunnen worden voor bedrijven, innovaties en de maritieme sector. Ook is er een beperkte mogelijkheid voor deelnemers aan de Centrale Markt om een workshop te verzorgen

De Maritime Innovation Experience vindt plaats tijdens de Maritime Week die van 29 oktober tot en met zaterdag 5 november wordt gehouden. De maritieme sector staat onder het thema ‘Ervaar de toekomst’ een week lang in het teken van kennisdeling, zelf bleven én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de maritieme sector te bieden heeft.

Aanmelden voor de Maritime Innovation Experience

Related news

List of related news articles