Defensie lanceert nieuwe app ‘Mijn Defensie’

Defensie introduceert vandaag een nieuwe gratis app waarop geïnteresseerden informatie kunnen vinden over werken bij Defensie. Met de ‘Mijn Defensie’ app kunnen jongeren in één oogopslag een overzicht vinden van vacatures, events en selectiedagen. Ook is er in de app informatie te vinden over missies, verhalen van Defensiemedewerkers en het meest actuele Defensienieuws. Als gebruikers van de app een persoonlijk profiel aanmaken, kunnen zij alerts ontvangen voor nieuwe vacatures die matchen met hun voorkeuren en zelfs direct solliciteren.

Defensie biedt diverse mogelijkheden om de organisatie beter te leren kennen. Via de website, infodagen of bijvoorbeeld Q&A live chatsessies. Met de app breidt Defensie de mogelijkheden verder uit om kennis te maken en meer informatie te verkrijgen. De organisatie wil het jongeren en werkzoekenden hiermee nog makkelijker maken om antwoorden te vinden op al hun vragen over leren en werken bij Defensie.

De nieuwe ‘Mijn Defensie’ app is gratis te downloaden in de Google Play en Apple App stores. Meer informatie en een preview van de app zijn te vinden op: https://www.werkenbijdefensie.nl/app.