DFDS wint voor 7e keer een World Travel Award

DFDS is voor de zevende keer op rij benoemd tot ‘Europe’s Leading Ferry Operator’ op de World Travel Awards. De prijsuitreiking in Athene op 30 juni werd dit jaar voor de 25stekeer gehouden. De onderscheidingen erkennen de beste bedrijven in de wereldwijde toerismebranche en winnaars worden gekozen op basis van stemmen van het publiek en van professionals uit de reisbranche.

Pete Akerman, Passenger Marketing Director bij DFDS zegt: “We zijn verheugd om wederom te worden uitgeroepen tot ‘Europe’s Leading Ferry Operator’ tijdens de World Travel Awards. Onze teams aan boord van de schepen en aan wal werken ongelooflijk hard om onze klanten elke dag de best mogelijke service te bieden. We hechten veel waarde aan deze prijs, omdat er wordt gestemd door zowel het publiek als professionals uit de branche.”

“We innoveren continue om de reiservaring voor onze klanten te verbeteren, door aan boord nieuwe ervaringen aan te bieden waarvan we denken dat dit ons helpt om ons te onderscheiden van onze concurrenten. Het afgelopen jaar hebben we flink geïnvesteerd met vernieuwende cateringconcepten op onze IJmuiden – Newcastle route en de introductie van nieuwe themapakketten op alle routes, zodat we kunnen garanderen dat onze schepen optimaal voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten. We investeren daarnaast in een aanzienlijk vlootvernieuwingsprogramma om ervoor te zorgen dat we de komende jaren blijven groeien en verbeteren.”